מתי?

מיום ראשון, ה-16 בינואר 2022
עד יום ראשון, ה-16 בינואר 2022

בשעה: 19:30

איפה?

ספריית אופק בני יהודה


קיצור תולדות התזונה האנושית I אורי מאיר צ'יזיק

המזון שלנו הוא תוצאה של ארבע מהפכות שהפכו את הצלחת על פיה. והיום כמעט ולא נותר זכר לתזונה שפיתחה את הגוף האנושי בהצלחה.

בהרצאה יסקור ד"ר מאיר -צ'יזיק את ההתפתחות והאבולוציה של התזונה האנושית משחר ההיסטוריה ועד ימינו אנו, ויעסוק במה אנחנו אוכלים היום? מה מזה מסייע לגוף שלנו? איך המזון משפיע ואף מכריע על הכלכלה (ייצוא, ייבוא, ייצור מקומי), החברה (בארץ ובעולם), התעשייה (סופרים, מכולות, יצרנים מקומיים) והסביבה (טבע, חלוקת מזון,
רעב ועוני)?

ד"ר מאיר-צ'יזיק הוא חוקר ההיסטוריה והפוליטיקה של הרפואה והתזונה, מחייה מסורות אוכל מקומיות במחקר, בכיתה, בשטח ובמטבח.
ספריית אשכול אופק בבני יהודה

עלות 35 ש"ח